mandag den 27. juni 2011

sidste nyt :)

Så har vi igen været til stævne i weekenden denne gang i Lumby på fyn sammen med Susanne og hendes 2 hunde der er nu noget særligt over 2 dages stævner med overnatning i stævneteltet vi hygger rigtig om aftenen med de andre der overnatter og hundene hygger sig med hinanden.
resultaterne fra stævnet var for mit vedkommendek nap så godt jeg lavede nogle bommerter og Boss løb meget langsomt så indimellem måtte jeg lave om på min bane vi gennemførte 5 løb men havde kun 1 helt fejlfrit men det var et vigtigt et nemlig ag åben som udløste den sidste DM pind i ag så nu mangler i kun 1 i spring.
Weekendens resultater
lørdag
ag3 nr 3
sp3 nr 3
søndag
ag åben nr 1 +plus DM
sp åben nr 10
sp3 nr 2
Dream som nu er 11 uger tog det hele rigtig flot og var helt stille om natten SKØNT :) han pev noget om dagen når man gik fra ham men han skal jo lige lære det. Chinook var der også og de 2 brødre legede rigtig meget og Susanne´s Joker der elsker hvalpe er Dream helt vild med så de fik lov til at lege sammen efter hver luftetur og så kunne vi lufte de "gamle" sammen bagefter. Stævnet var rigtig godt planlagt så allerede kl 16 var vi hjemme og hundene sov hele aftenen. Her er de nyeste billeder








Ingen kommentarer:

Send en kommentar