søndag den 4. december 2011

hov må da hellere få dommerens kommentar med :)

Dommer : Stinne Nørholm Elgaard

hvalp med fine proportioner, godt hoved , ørene kunne godt falde lidt mere til, korrekt saksebid, godt tilbagelagt skulder, lidt kort overarm, god ryglinie, lidt højt ansat hale, velvinklet bag, gode poter, bevæger sig flydende

Juleskue i Blåhøj

I dag har vi været til vores første skue og jeg var meget spændt på hvordan Dream ville tage det at være i en hal med så mange mennesker og dyr for der var utrolig meget larm. Han viste sig at være sej som altid der skal meget mere til at ryste Dream. Vi sad sammen med de andre fra ringtræning og Susanne Rødtnes var kommet for at kigge og holde mig ved selskab.Dream var super flot efter at have været i hænderne på Laila Carstensen igår hun havde virkelig gjort ham fin til dagens anledning. Der var desværre kun 3 sheltier: 1 babyhan, Dream og en tæve hvalp. Dream skulle ind som nr 2 og han var godt oppe og køre og jeg var spændt og nervøs for hvordan det ville gå men da vi trådte ind i ringen var kontakten i top og Dream travede det bedste nogensinde og stod super flot. Vi fik SL (særdeles lovende) og var videre til næste runde hvor dommeren skulle bedømme om det var Dream eller tæven der skulle videre til store ring, Dream viste sig igen rigtig flot frem og blev bedste hvalp af de 2.
Efter mere end 4 timers ventetid skulle vi endelig i den store ring Dream var nu godt træt og ja det var jeg egentlig også, Han stod perfekt men kunne godt mærke at det var lidt svære at bevare kontakten til ham men det gik okay selvom vi dog var blandt de mange der blev sorteret fra i første omgang.
Det har været en super oplevelse og er klar på at prøve det igen til næste år :) billeder kommer snart