lørdag den 30. april 2011

på besøg hos Pia og alle hundene :)

Ja det kan jo nok ikke komme bag på ret mange at jeg snart skal have en hund mere og at jeg glæder mig helt vildt :)
Igår tog jeg så til slagelse for at besøge Pia (kennel Foula) og så de dejlige små hvalpe de er bare så dejlige og sjovt at se så forskellige de egentlig allerede er. Pia havde tilbudt mig at overnatte så jeg var endda så heldig at have rigtig meget tid derovre så der er rigtig bblevet nusset hvalpe og de var meget svære at ligge fra sig igen. Carson som er faren var der også sammen med Chip og Trouble som så vidt jeg husker er halvbrødre til Carson og så er der jo Pia´s egen Ronja som er mormor til hvalpene så man må sige at jeg har set temmelig meget af hvalpenes familie :)Igår aftes kom Marianne og Bent og hyggede med os og Pia havde lavet super lækker mad.
 2 dejlig brødre sover middagssøvn

 Carson kom op i fødekassen så vi fik et samlet billede :) er de ikke bare flotte

 Det er hårdt at være så små :)
Den han der lige pt har nemmest ved at slappe af og kæle :)

Det har bare været super hyggeligt at besøge Pia og alle hundene især hvalpene som jeg glæder mig rigtig meget til at se igen er mega spændt på hvilken der bliver min Foula´s Bi My Dream og skal hentes hjem 4 juni .

mandag den 18. april 2011

en dejlig weekend sammen med hunden :)

Denne weekend skulle vi til stævne hos DCH Aalborg så fredag eftermiddag blev bilen pakket og turen gik mod Hals, der havde jeg fået lov til at overnatte i sommerhus hos Susanne Rødtnes´s forældre vi råhyggede hele aftenen og gik en tur langs stranden hvilket virkelig passede Boss,Jari og Rockie rigtig godt. Næste morgen drog vi til Nr Sundby.
Det var koldt blæsende og lidt regn fik vi også så vejret var ikke helt med os :( første løb var ag åben vi fik en dårlig start for havde placeret Boss lige ved en blodplet efterladt af en løbsk tæve pokkers osse :( så der gik desværre lidt tid inden vi rigtig var igang løbet gik okay og vi gennemførte fik dog fejl i indgang i zig zag og han gik i stå og brugte meget tid på vippen blev i dette løb nr 10.
Næste løb var spring åben denne gang var der bedre fart på og løbet gik rigtig godt men ved forhindring nr 17 får jeg lagt bagkrydset forkert hvilket resulterede i 5 fejl fordi Boss laver en volte foran springet i dette løb blev vi nr 8.
Så stod den på ag2 det blev også et okay løb men glemmer at følge Boss ordentlig ud til et spring og laver zig zag fejl og han går igen i stå på vippen hvilket aldrig plejer at være et problem så dette løb gav 10 fejl og dårlig tid men blev alligevel nr 2.
Vi sluttede dagen af med Spring 2 og her gik alt galt og vi havde mistet kontakten til hinanden så det blev til en disk.
Det var en dejlig dag og vi glæder os til resten af sæsonen.
Søndag stod den på ren afslapning så vi gik en lang tur i skoven sammen med et par veninder og deres hunde og nød det gode vejr.
Lørdag fik jeg besked fra Pia med et par navne forslag til den lille kommende hvalp så nu er det bestemt af den kommer til at hedde Foula Bi my Dream glæder mig meget til at se hvalpene sidst på måneden

onsdag den 13. april 2011

dejlig nyhed

Som mange jo nok ved har jeg i et stykke tid ledt efter hund nr 2 og nu er det så lykkedes at finde den og så endda det sted jeg allerhelst ville have fra nemlig kennel foula. Den 9 april fødte pia´s dejlige Woogi 3 hanner og 1 tæve både hvalpe og Woogi har det rigtig godt. Så nu ser jeg frem til at se dem et par gange og hente min lille han hjem den 4 juni det bliver bare så godt.

søndag den 10. april 2011

så er det slut med 2 hunde i denne omgang :(

Så kom dagen hvor Nike igen skal hjem til Susanne og Stig hun har nu været her siden den 24 marts. Det har været dejligt at se hvordan Boss bare har nydt hendes selskab og fuldt ud har accepteret hende uden jalousi, hvilket jo er dejligt når nu jeg er på udkig efter en hund mere. Nike har været utrolig nem at passe og man har intet kunnet mærke på hende. Så det bliver helt tomt og underligt i aften når hun ikke er her mere for det vænner man sig jo hurtigt til.Mens hun har været her er det jo rigtig blevet forår så der er blevet gået en del lange ture og trænet en del :)
 Boss og Nike hygge i stuen

 Boss,Nike og Pyrus
Vi glæder os til Nike en gang forhåbentlig kommer på ferie igen

mandag den 4. april 2011

så kom foråret :)

endelig er foråret kommet og det gode vejr indbyder til masser af lange gåture og masser af agility. Lige nu træner vi meget felter for at få bedre fart og mere sikkerhed på dem og synes det går rimeligt godt med det så håber at få styr på nogen af sidste års tidsfejl, for det er sgu da træls når man enten for feltfejl eller bruger 5 sek på bare at komme ned på feltet.
Vores næste konkurrence er den 16/4 i Aalborg og der håber jeg at være mere klar end i Odense hvor jeg slet ikke følte vi havde trænet nok og min handling var dårlig på de ellers lidt lette ting.
Siden den 24/3 har jeg haft en ekstra hund da ejeren er på ferie, var lidt spændt på hvad Boss ville sige til det men det har været så positivt og de nyder virkelig hinandens selskab så han kommer nok til at mangle hende når hun igen rejser hjem søndag.
Jeg er stadig på udkig efter en sheltie hvalp desværre døde den jeg havde reseveret og synes sgu ikke det er nemt at finde den rette men der dukker da forhåbentlig snart noget op igen.
nå men det var lige sidste nyt herfra