mandag den 10. januar 2011

Så er vi igang :)

Så fik vi endelig taget hul på agility træning igen :) klubben har lejet en ridehal i 3 mdr så pausen ikke bliver så lang som sidste år. Det er altid dejligt at komme i gang efter en lang pause og selvom det var længe siden gik det bare super Boss var fuldstændig tændt og gjorde det hele perfekt.
Her hjemme begynder der at stå kasser mange steder da jeg er i fuld gang med at pakke alt det jeg kan undvære resten af måneden så det ikke bliver så hektisk den sidste uge. Glæder mig enormt meget til at flytte, det bliver skønt at komme på landet og få mere plads

torsdag den 6. januar 2011

så skulle det prøves ::)

Har før overvejet at starte en blog men det er bare aldrig blevet til noget for hvad er det nu lige man skal skrive i sådan en ? ja det kommer jeg vel til at finde ud af :)

Nå men som de fleste der nok kender til mig ved dyrker jeg agility med min skønne dansk/svensk gårdhund Boss og inden længe starter konkurrence sæsonen igen og jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og konkurrere igen og mærke den fede stemning. Da jeg forrige år startede med konkurrencer var målet at bare vi fik 2011 med var jeg glad. Boss er jo allerede 8 år nu men lad os nu se indtil videre klare han sig rigtig godt så måske vi også er at finde på banerne i 2012.


2011 bliver et år med masser af forandringer, jeg har fået solgt hesten som jeg mistede lysten til efterhånden som agility var noget der virkelig fangede min interesse og til februar flytter vi ud i et lejet stuehus, hvor jeg må have en hund mere så jeg kan fortsætte med agility den dag Boss skal på pension er nu i gang med at finde ud af hvor jeg evt skal have fra.